Hirdetés

Rosario Dawson alakíthatja Ahsoka Tano-t a Star Wars filmekben

|

Ha a filmekben is felbukkan Ashoka, akkor máris van egy jelölt a megformálására.

Hirdetés

Anakin Skywalker padawanja, Ahsoka Tano kezdetben megosztotta a Star Wars rajongókat, amikor először felbukkant A klónok háborújában, de később az egyik legkedveltebb animált Star Wars karakterré nőtte ki magát. Most, hogy a Lucasfilm egyre több spin-offal készül bővíteni a franchiseot, a rajongók nem bánnák, ha Ahsoka is felbukkana az egyik ilyen filmben, immáron élőszereplős formában. A Marvel Netflixes sorozataiból is ismert Rosario Dawson még februárban ismerte el, hogy nagyon is érdekelné őt a potenciális szerep.

Hirdetés

A színésznő talán nem hiába beszélt, ugyanis a Screen Rant információi szerint nem lehetetlen, hogy a Lucasfilm máris fontolgatja, hogy leszerződtesse Dawsont a szerepre. A Star Wars: Lázadók vezető producere, Dave Filoni és a Star Wars hivatalos twitter oldala elkezdték követni a színésznőt a közösségi oldalon. Persze ez még kevés ahhoz, hogy messzemenő következtetéseket vonjunk le, de az ilyenek rendszerint azt jelzik, hogy valami mozgolódás van a háttérben. A kérdés csak az, hogy pontosan milyen projekttel kapcsolatban?

Hivatalosan még egyik fél sem nyilatkozott arról, hogy miről van szó, de tekintve, hogy a Disney legalább még 10 évre való Star Wars filmmel tervez nem elképzelhetetlen, hogy bevegyenek egy ilyen tehetséges színésznőt a csapatba. Ha valóban Ashokát fogja megformálni a nagyvásznon, akkor a karakter remekül szuperálna Ewan McGregor Obi-Wan Kenobija mellett, aki a pletykák szerint szintén saját spin-offot kaphat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.