Hirdetés

Rosario Dawson lehet Ahsoka Tano a The Mandalorian második évadában

|

Ez lehet a közönségkedvenc karakter első élőszereplős felbukkanása.

Hirdetés

Októberben tér vissza az első élőszereplős Star Wars-sorozat, a The Mandalorian a soron következő második évadával, ami egy szempillantás alatt sokkal érdekesebbé vált: egy jelentés szerint ugyanis Ahsoka Tano is benne lesz a folytatásban.

Hirdetés

Az Anakin Skywalker tragikus sorsú tanítványaként ismert Ahsoka Tano a Csillagok háborúja-univerzum egyik legnépszerűbb karaktere, annak ellenére, hogy élőszereplős filmben még egyáltalán nem láthattuk őt - helyette a Star Wars: A klónok háborúja, valamint a Star Wars: Lázadók című animációs sorozatokban kapott kiemelt szerepet. A Slashfilm most több, egymástól független forrásra hivatkozva arról értesült, hogy legközelebb a The Mandalorian második évadában teszi tiszteletét Rosario Dawson (Zombieland 2. - A második lövés, Daredevil-sorozat) alakításában, aki egyébként már évek óta a rajongók álomszereposztása Ahsokaként, és ő maga is többször kifejezte hajlandóságát az eljátszására.

Egyelőre nem tudni, hogy a híresztelés igaz vagy sem (nagyon valószínű, hogy az, hiszen később a The Hollywood Reporter megbízható újságírója is megerősítette), ahogy azt sem, hogy mekkora szerepe lesz a karakternek Mando elkövetkező kalandjaiban. Mindazonáltal a felbukkanása már csak azért sem meglepő, mert Dave Filoni, A klónok háborúja és a Lázadók alkotója az élőszereplős sorozat készítésében is aktívan részt vesz, és már az első évadban is hozott át elemeket az animációs szériából.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.