Hirdetés

Rossz anyák reality sorozat jöhet

|

A mozifilmek sikere után, most valóságshow formátumban érkezhet a tévéképernyőkre a franchise.

Hirdetés

Az unscripted (forgatókönyv nélküli) Rossz anyák sorozat fejlesztésének korai stádiumában tart a Fox. A csatorna az STX Entertainmenttel közösen dolgozik a projekten, amelyet utóbbi készít el. Egyelőre nincs sok részlet, az biztos, hogy a filmek a tökéletlen szülőkkel kapcsolatos alapötletét fogja továbbvinni és ezúttal valódi anyákra fog fókuszálni. A Rossz Anyák Mila Kunis, Kristen Bell és Kathryn Hahn főszereplésével meglepő siker volt 2016-ban, majd gyors ráadásként 2017-ben a Rossz Anyák Karácsonyával folytatódott. A két film nemzetközi összbevétele 314 millió dollár volt.

Hirdetés

A produceri teendőket Jason Goldberg, az STX kreatív igazgatója és a tapasztalt unscripted producer, Brant Pinvidic látja el. Számtalan lehetőség kínálkozik az alapanyag átalakítására, de velük az élen valószínűbb, hogy a dokusorozat irányába mozdul el a projekt és nem a Fox tipikus műsorai felé. A csatorna nagyrészt verseny alapú valóságshow-kal rendelkezik, mint például Gordon Ramsay - A pokol konyhája, az Amerikai mesterszakács vagy a The Four énekes reality verseny.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.