Hirdetés

Rossz házba tör be Maisie Williams az új horror-thrillerben, a The Ownersben

|

Az első előzetes is megérkezett a közelgő filmhez.

Hirdetés

Felütésében minket azonnal a 2016-os Vaksötétre emlékeztetett a frissen bemutatott The Owners, melyben egy lány (Maisie Williams) és baráti társasága egy üresen álló házba törnek be, a könnyű zsákmány reményében. Ám amikor a házban élő idősebb házaspár ideje korán hazaér, hirtelen nagyot fordul a világ a fiatalokkal.

Hirdetés

A francia Une Nuit de Pleine Lune c. képregényen alapuló filmben Maisie Williams mellett olyan nevek is felbukkannak, mint a Ki vagy Doki? hetedik Doctorját alakító Sylvester McCoy, vagy a Solo: Egy Star Wars-történet és a Sing Street színésze, Ian Kenny. A home invasion alzsánerben versenyző filmet Julius Berg rendezi, aki eddig többnyire sorozatokon dolgozott íróként - az alkotónak egyben ez lesz rendezői bemutatkozása is.

A The Owners szeptember 4-én debütál majd a kijelölt mozikban, ezzel párhuzamosan különböző streaming felületeken és VOD-on egyaránt megtekinthető lesz a thriller.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.