Hirdetés

Rövid ízelítőt kaptunk a Rick és Morty ötödik évadából

|

A premier pontos dátuma viszont továbbra is ismeretlen.

Hirdetés

Nem gondoltuk volna, hogy a negyedik évad után idén még hallunk Rick és Morty felől, mivel az alkotók hírhedten lassú munkatempója miatt régebben bevált szokás volt, hogy hosszú évek teltek el két évad között - ezáltal szinte a mai napig valódi ünnepnapnak számít, amikor kapunk valami apró Rick és Mortyhoz köthető őrültséget. 

Hirdetés

A legutóbbi, anime ihletésű szösszenet után, most az ötödik évad első néhány percét kaptuk meg az Adult Swim Comic-Con panelje alatt, ami bár még közel sem nevezhető késznek, de arra mindenképpen elég, hogy csökkentse a Rick és Morty által keletkezett elvonási tüneteinket. A pozitív hírek azonban itt még nem érnek véget, mivel Dan Harmon, a sorozat agytrösztje egy interjúban elárulta, hogy a karantén ellenére az ötödik szezon animációs munkálatai már gőzerővel folynak, így ő és írótársai már neki is láttak a hatodik évad forgatókönyveinek. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.