Hirdetés

Rövid részlet a Valami követ-ből

|

Hirdetés

Meghalsz, ha nem szexelsz! Az Amerikában zajos sikert elérő Valami követ című horrorfilm jövő héten (azaz június 25.-én) érkezik a magyar filmszínházakba. A hazai forgalmazásban a Vertigo Média által gondozott film egy lányról szól, akit súlyos átok ér: valaki követi őt akárhová megy. Ha utoléri az illető, akkor neki annyi, egyedül szexuális együttléttel lehet átadni másnak ezt a terhet, de ha az illető nem ússza meg a dolgot, akkor visszaszáll az előző tulajdonosára. Sokak szerint az év legjobb horrorfilmje, mely TÉNYLEG olyan félelmetes, hogy utána muszáj lesz feloltanod este az összes villanyt a lakásban. A jövő hét folyamán mi is jelentkezünk majd egy kritikával, addig is nézzétek meg ezt a másfél perces klipet:

https://www.youtube.com/watch?v=u_dMIsq4xdk&feature=youtu.be
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.