Hirdetés

Rowling folytatja a Harry Potter sorozatot? [Ápr.1]

|

A külföldi filmes oldalakon szinte egyszerre tűnt fel, majd el egy kósza hír, miszerint J.K. Rowling a Warner nyomására és a rajongók unszolására ír egyfajta előzményt a jelenlegi kötetekhez.

Hirdetés

A sorrendben vett nyolcadik regény terjedelmét tekintve fele akkora lesz, mint a Halál Ereklyéi, és arra az időszakra fog koncentrálni, mikor Voldemort először felbukkant. Rowling állítólag meg nem nevezett de hatalmas összeget kap a stúdiótól, akik a könyv elkészítése után természetesen bele fognak a filmváltozatba is. A nyolcadik, illetve előzménykötet címe The Dark Lord lesz, ami szintén egyértelműen Voldemort felemelkesésére utal. A könyv azzal a jelenettel ér majd véget, mikor Voldemort megpróbálja megölni Harry Potter-t és a családját. Sajnálatos módon több információ nem áll rendelkezésünkre és még a jelenlegi adatok is ingoványos talajon állnak, de ha Rowling valóban elkészíti az előzményt, követeljük, hogy Ralph Fiennes legyen ismét Voldemort! Szívesen látnátok még egy Harry Potter filmet?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.