Hirdetés

Itt az első hivatalos kép Ruby Rose Batwomanjéről

|

Teljes szerelésben vehetjük szemügyre a karaktert.

Hirdetés

A CW közzétette az első hivatalos promóciós képet a teljes jelmezbe bújt Batwomanről, akit Ruby Rose fog megformálni az Elseworlds című idei DC sorozatos crossoverben. Amennyiben a karakter fogadtatása pozitívnak bizonyul, Greg Berlanti produceri felügyelete alatt jövőre akár egy saját tévésorozatban is visszatérhet a képernyőkre Gotham City védelmezője.

Hirdetés

A decemberben esedékes crossover a Legendák hiányától függetlenül is az eddigi legérdekesebbnek ígérkezik. Habár a történetről egyelőre nem derült ki sok részlet, de azt tudjuk, hogy Supergirlt (Melissa Benoist), Zöld Íjászt (Stephen Amell) és Flasht (Grant Gustin) Dr. John Deegan, az Arkham Asylum egy őrült doktorának cselszövései fogják Gotham Citybe csalni, akit a Lostból ismert Jeremy Davies alakít. A három éjszakán át tartó eseményben ráadásul bemutatkozik a Monitor (LaMonica Garrett) nevű DC karakter, Mr. Fagy hitvese, azaz Nora Fries (Cassandra Jean Amell), Lois Lane (Elizabeth Tulloch), valamint utóbbival együtt Superman is visszatér Tyler Hoechlin játékában.

És akkor még szó sem esett Batwomanről, akinek a négyszeres Oscar-díj győztes jelmeztervező, Colleen Atwood álmodta meg az igazán képregényhűre sikerült öltözetét. A first look alapján biztatóan fest a karakter, de persze megítélni csak akkor lehet igazságosan, ha hamarosan végre mozgásban is látjuk őt. 

Ti mit gondoltok az eddigiek alapján Batwomanről?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.