Hirdetés

Run All Night - Trailer

|

Egy visszavonult maffiózó próbálja megmenteni fiát a Run All Night című akció thrillerben, Liam Neeson és Joel Kinnaman főszereplésével.

Hirdetés

Az Elrabolva 3 éppen, hogy megérkezett a mozikba, de máris ittvan Liam Neeson legújabb akció filmjének az előzetese. A történet szerint Jimmy Conlon (Liam Neeson) az egykori maffiózó és sok áldozatot szedő bérgyilkos, akit fénykorában csak a Sírásóként ismertek, az 55. évét tapossa és a múltjának bűnei járnak a nyomában. 30 éven keresztül el tudta kerül, hogy az utána nyomozó detektív (Vincent DOnofrio) bármi problémát okozzon számára, de most a saját fia lett a célpontjuk. Jimmynek választania kell a gengszter családja és az évekkel ezelőtt elhagyott valódi családja között.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.