Hirdetés

Runaways - itt az új Marvel sorozat trailere

|

Megérkezett a másfél hónap múlva érkező új Marvel show első előzetese, ráadásul rögtön magyar változatban is nézhető.

Hirdetés

Valószínűleg minden tinédzser életében eljön egyszer az a pont, amikor vérbeli gonoszként tekint a szüleire, ám a Marvel's Runaways főszereplői nem tévednek ezzel nagyot. A Hulu új sorozata a nagy sikerű 2003-as Marvel képregényt dolgozza fel hat fiatallal a középpontban, akik habár egymást is alig állják ki, kénytelenek lesznek összefogni, amikor rájönnek, hogy szüleik egy The Pride nevű bűnszövetkezet tagjai. A New York Comic-Con apropójából a Marvel kiadta az első rövid kedvcsinálót, amit lejjebb görgetve magyar felirattal tekinthettek meg a Marvel Magyarország jóvoltából.

Hirdetés

A tegnap lezajlott Runaways panelen levetítették a szerencsés közönségnek a sorozat teljes első epizódját, amiről igencsak pozitív első reakciók születtek a közösségi médiában. A Marvel új sorozata november 21-én kezd a Hulu kínálatában, főszerepekben Rhenzy Feliz, Lyrica Okano, Virginia Gardner, Ariela Barer, Gregg Sulkin, Allegra Acosta, Annie Wersching, Ryan Sands, Angel Parker, Ever Carradine, James Marsters, Kevin Weisman, Brigid Brannagh, James Yaegashi, Brittany Ishibashi és Kip Pardue.

Végül pedig jöjjön persze maga a kedvcsináló: 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.