Hirdetés

Runaways - Újabb Marvel adaptáció a láthatáron kívül?

|

Ha meghalljuk ezt a szót, hogy Marvel, máris valamelyik nagy volumenű képregényre gondolunk, pedig van még más is a stúdió tarsolyában.

Hirdetés

Bryan K. Vaughan képregény sorozata, a Runaways olyan fiatalokról szól, akiknek a szüleik egy gonosz társaság tagjai, akik között találunk maffiózót, varázslót, mutánst, földönkívülit és egyéb hasonló rosszarcú alakokat. A tinik – akik ugyan olyan színes társasággal rendelkeznek, mint felmenőik – összefognak szüleik ellen, mindeközben saját képességeiket is ki kell ismerniük, hogy megállíthassák azokat a bűnözőket, akik Los Angeles felett próbálják átvenni a hatalmat. A Vasember 3 társírója, Drew Pearce már másfél éve lekörmölt egy szkriptet, és elmondása szerint (majdnem) bármit hajlandó lenne megtenni azért, hogy film készüljön a sztoriból. Ti mit gondoltok? Némi vérfrissítés jelenthetnének a tini szuperhősök a Marvel-univerzumban, vagy elcsépelt ötlet az egész?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.