Hirdetés

Russel Crowe nem fürdik

|

A Noé bárkája (angolul: Noah) valamikor két év múlva érkezik a magyar mozikba, egyelőre még nem sokat tudni róla, de egyet biztosan: nem Russelen fog múlni, hogy is sikerül a film.

Hirdetés

A Bibliai mitológia, azaz Noé bárkájának története mindenki számára ismert, akár a hittan, de inkább a történelem órákról. Nem is a film történetét akarom most ismertetni. A filmet az a Darren Aronofksy rendezi, kinek neve mellett az alábi filmek szerepelnek: egy nagyon jó Rekviem egy álomért, és egy még jobb Fekete hattyú. A színészgárdát szerintem senkinek sem kell bemutatni. Itt van nekünk a Hermione-szereptől szabadulni vágyó Emma Watson, Jennifer Conelly, Logan Lerman, Anthony Hopkins és Russel Crowe. Ez utóbbi úgy készül fel Noé szerepére, hogy, mivel abban a korban sem voltak túlzottan elterjedtek a tisztálkodószerek, így ő sem él használatukkal. Egészségre, fúj! Színésztársai nem túlzottan örülnek az efféle buzgóságnak, az biztos. Crowe ez a módszert egyébként már a Gladiátor forgatásákor is bevetette, színésztársai akkor sem fogadták kitörő örömmel az effajta felkészülést.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.