Hirdetés

Russell Crowe az Amazon új filmjében bunyózik óraszám

|

Bár úgy tűnhet, hogy a South Park egyik epizódjának alaphelyzete elevenedik meg, az 1800-as évekbe elkalauzoló Prizefighter kifejezetten komoly-komor témát boncolgat.

Hirdetés

James "Jem" Belcher neve a többségnek aligha mond bármit is, ám az 1811. július 11-én, mindössze harmincévesen elhalálozó, igen heves természetű férfiú az ökölvívás hőskorának legérdekesebb képviselői közé tartozik. 1800-tól 1805-ig sportága koronázatlan királyaként istenítették a sportág szerelmesei. De korhely életmódja, szerencsejáték-függősége és egy szerencsétlen baleset miatt kurta élete utolsó éveit lényegében teljesen vak, alkoholista páriaként tengette. Daniel Graham (Opus Zero) legújabb alkotása, a Prizefighter neki igyekszik emléket állítani.

Hirdetés

Azonban a jelek szerint a projekt leginkább a korábban főleg rövidfilmekben feltűnő Matt Hookings szerelemprojektje. Mivel amellett, hogy ő jegyzi a forgatókönyvet, a balszerencsés csillagzat alatt született bajnokot is képességei legjava szerint igyekszik megformálni. Russell Crowe az ifjú verekedő a pofozkodástól soha vissza nem riadó nagyapját alakítja. Rajta kívül egyébiránt Ray Winstone, Marton Csokas, Jodhi May, Julian Glover, Lucy Martin, Glen Fox, és Ricky Chaplin is feltűnik a színen.

A Prizefighter július 22-től lesz megtekinthető az Amazon Prime videó kínálatában. Ti megnézitek majd?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.