Hirdetés

Russell Crowe folytatná a Kapitány és katonát?

|

A színész is csak "suttogásokról" beszél az Oscar-díjas film esetleges második része kapcsán, de már úgy tűnik, szívesen újra magára öletné Jack Aubrey kapitány szerepét.

Hirdetés

A Kapitány és katona: A világ túlsó oldalán című film 2003-ban 10 Oscar-jelölést is bezsebelt, melyből kettőt váltott díjra - a folytatások és remake-ek korában pedig ez igen jó okot adhat arra, hogy készítői újra elővegyék a projektet az asztalfiókból (még akkor is, hogyha a bevételek annak idején nem hoztak annyit a konyhára, hogy egyértelmű legyen egy második rész elkészítése).

Hirdetés

A film főszerelője, Russell Crowe a jelek szerint mindenképpen szorgalmazná ezt, hiszen az alábbi Twitter bejegyzéssel egy esetleges második rész megvalósulását sejteti:

A bejegyzés szerint Crowe olyan pletykákról értesült, hogy folytatódhatnak Jack Aubrey hajóskapitány kalandjai, és arra biztatja a rajongókat, hogy ha ők is ezt szeretnék, akkor nyugodtan jelezzék ezt a 20th Century Fox felé.

A Kapitány és katona: A világ túlsó oldalán a napóleoni háborúk idején játszódik. Főszereplője Jack Aubrey (Crowe), aki hajója kapitányaként nehéz döntés előtt áll: ugyanis ha végrehajtja a rájuk bízott küldetést, az egész legénység odaveszhet. Az esetleges folytatásnak bőven van alapanyaga, hiszen a film Patrick O'Brien Aubrey-Maturin-sorozatának első kötete alapján készült, a teljes könyvsorozat pedig húsz részt számlál.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.