Hirdetés

Az új szerepében rá sem lehet ismerni Russell Crowe-ra

|

Mi hajtja a politikai folyamatokat? Erre a kérdésre keresi a választ Russell Crowe új projektje, aminek kedvéért elképesztő átalakuláson ment át a színész.

Hirdetés

A Blumhouse megosztotta az első fotót Russell Crowe-ról a The Loudest Voice in the Room című limitált szériából, amelyben Roger Ailes-t fogja életre kelteni. Ailes sokáig a Fox News és a Fox Television vezetője volt, valamint médiatanácsadóként szolgált olyan amerikai elnökök mellett, mint Richard Nixon, Ronald Reagan és George H. W. Bush.

Hirdetés

A Gabriel Sherman könyve alapján készülő sorozat előkelő színészgárdát tudhat magáénak. Az Oscar- és Golden Globe-díjas Crowe főszereplése mellett az Oscar-jelölt Naomi Watts is helyet kapott a stábban. Sienna Millert az NBC egyik korábbi hírszerkesztőjének, Elizabeth "Beth" Ailesnek a szerepében láthatjuk, míg Seth MacFarlane Brian Lewist kelti életre. A stábot továbbá Simon McBurney és Annabelle Wallis egészítik ki.

A politikát jelentősen befolyásoló média korában gyakorlatilag nincs még egy olyan alak, mint Roger Ailes, aki a Fox News médiumát egy olyan erővé alakította, ami végleg megváltoztatta a közvéleményt az amerikai kormány működéséről. Ahhoz, hogy megértsük, hogy hogyan szerezhette meg Donald Trump az elnöki széket, ahhoz először magát Ailest kell megvizsgálnunk. A hamarosan érkező sorozat ezt a kihívást szeretné teljesíteni. Elsősorban a múlt évtizedre fókuszálva a The Loudest Voice in the Room igyekszik bemutatni, miképpen vált Roger Ailes a republikánus párt meghatározó szereplőjévé. Mindemellett Ailes magánéletébe is kapunk némi betekintést, például a Nixon mellett eltöltött éveiről, amelyek életpályájának az alapját adták, ugyanakkor az Ailest ért zaklatási vádakat sem rejtik majd véka alá a készítők.

Premier dátummal egyelőre még nem rendelkezik a sorozat, de annyi biztos, hogy az első két epizódot A szolgálólány meséjén is dolgozó Kari Skogland fogja rendezni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.