Hirdetés

Russoék rendezhetik az Amerika Kapitány 3-at is

|

A Marvel jelenleg a 2. fázis soron következő alkotására, az Amerika kapitány - A tél katonájára fókuszál, ám már tervezgetik a jövőt és a folytatást, amelyre szeretnék megnyerni újra a Russo-fivéreket.

Hirdetés

Ugyan még várni kell jó pár hetet a második rész megjelenéséig, de már lehet olyanokat hallani, hogy a Russo testvérpár rendezheti az Amerika Kapitány 3. részét is. Egyes hírek szerint a Marvel teljes mértékben meg vannak elégedve velük, a korai tesztvetítésekről is egytől egyig pozitív véleményeket lehet hallani. Ha a második rész (az előzmény képregényéből pár képkocka itt látható) hozza a vártakat, akkor szinte 100%, hogy Russoék vezényelhetik le a harmadik felvonást, sőt, elvileg már egy vázlatot is összeraktak a folytatáshoz. Ti ki(ke)t látnátok ellenségként a 3.részben? Jó lenne például egy "Captain America 3: Civil War" film?

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.