Hirdetés

Ryan Coogler megnyílt Chadwick Boseman haláláról

|

A Fekete Párduc rendezője beszélt a színész elvesztéséről.

Hirdetés

Egy emberként rázta meg nem csak Hollywoodot, de az egész világot Chadwick Boseman tragikusan fiatalon, betegség következtében bekövetkezett tavalyi halála, Kevin Feige-ék azonban gyorsan megnyugtatták a rajongókat, hogy nem fogják újracastingolni őt a Fekete Párduc folytatásában, ezzel is tiszteletben tartva az örökségét. Hogy pontosan mire is számíthatunk a következő részben azonban továbbra sem tudni, Ryan Coogler, a film író-rendezője azonban már javában dolgozott a történeten az eset idején, aki a mai napig küzd még a tragédia feldolgozásával.

Hirdetés

Erről maga Coogler beszélt egy podcastben nemrég, aki fél évvel a haláleset után végre hajlandó volt megosztani az érzéseit Boseman halálával kapcsolatban, és elárulta, hogy még mindig nem tette magát túl teljesen az eseten:

Jelenleg is próbálom feldolgozni a történteket. Ezt már eddigi rövid földi pályafutásom során megtanultam, hogy amíg nem jutottál túl valamin, addig nincs arra kellő rálátásod. Még sosem rázott meg egy dolog ennyire mélyen. Egy olyan franchise-t kell folytatnom, melynek fő összetartó erejét az a személy adta, aki már nincs köztünk. Sem szakmailag, sem emberileg nem sikerült még továbblépnem, hiszen jelen esetben a kettő összefolyik, ha valami olyannal foglalkozik az ember, amit nagyon szeret. Igyekszem egyensúlyt teremteni a munkám és a magánéletem között, de sosem volt még ilyen nehéz dolgom, mióta a pályán vagyok.

Coogler ezután még hozzátette, hogy rendkívül szomorú, ami történt, ugyanakkor sosem volt még ennyire motivált, és a veszteség ellenére örül annak, hogy ennyi időt tölthetett együtt egy ilyen csodálatos emberrel. A Fekete Párduc 2 2022. július 8-án érkezik a mozikba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.