Hirdetés

Ryan Coogler nem csak rendezőként jegyzi a Black Panther-filmet

|

Hirdetés

Ha a hatalmas erők legnagyobbika is úgy akarja, akkor a 2018-ban bemutatásra kerülő Black Panther-mozifilm egy igazi ínyencdarab lesz. Egyrészt azért, mert ez lesz az MCU első, fekete bőrű szuperhősre koncentráló mozgóképe. Másrészt, mert egzotikus helyekre fogunk ez által eljutni és jócskán bővíteni fogja az eddig sem túl szürke és egyszínű palettát (de végre kiszakadunk New York-ból és egy teljesen más közegbe csöppenünk). Harmadrészt pedig azért, mert mindezt a Creed rendezője, Ryan Coogler fogja felügyelni, akinek a munkássága az eddigiekben csalódást egyáltalán nem okozott (Fruitvale Station-t mindenkinek csak ajánlani tudjuk). A Creed meg ugye egy instant klasszikus, mondjon bárki bármit. Valami azt súgja, hogy Kevin Feige és társai is hasonlóan gondolkodnak, mint mi, ugyanis egy most adott interjúban elárulta (csak úgy, mintha semmiség lenne), hogy Ryan Coogler nem csupán a rendezésért lesz felelős, de forgatókönyvíróként is csatlakozik a stábhoz. Nem egyedülállóként, természetesen többedmagával fog rajta dolgozni, de már az, hogy megbíznak benne annyira, hogy bevegyék az írói csapatba, sokatmondó. Legutóbb Shane Black-kel fordult ez elő, őt is hagyták, hadd írja a maga kis forgatókönyvét a Vasember 3-hoz Drew Pearce-szel közösen. [caption id="attachment_86049" align="aligncenter" width="978"]

Ryan Coogler rendező és Sylvester Stallone a Creed forgatásán.
Ryan Coogler rendező és Sylvester Stallone a Creed forgatásán.[/caption] A filmet egyébként - Feige állítása szerint - nyáron kezdik el castingolni (akkor jönnek majd az ilyen irányultságú hírek) és jövő év elején kezdik majd a forgatást. Szó mi szó, van még hová várnunk, de biztosra veszem, hogy megéri majd a várakozást. Addig is, türelmetlenségünket enyhítvén jövő hónapban már megleshetjük Wakanda uralkodóját a nagy vásznon, amint cicázik egyet a Bosszúállókkal.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.