Hirdetés

Ryan Gosling lehet az új Rambo?

|

Hirdetés

A Creed egy igencsak érdekes darabja a Rocky szériának, ugyanis lényegében úgy rebootolja azt, hogy az ikonikus címszereplő is feltűnik benne egy igencsak fontos mentorszerepben. Bár hazánkban a film nem kerül mozikba, remélhetőleg a Rambo reboot - már ha a Rambo: Last Blood után elkészül - nem jár ilyen szerencsétlenül. Legalábbis ha Sylvester Stallonén múlik, akkor biztosan érdemes lesz műsorra tűzni, hiszen nem is akárkit nézett ki utódjának. Stallone a Creed kapcsán adott a napokban interjúkat és felmerült az a kérdés is, hogy kit látna szívesen John Rambo képében akciózni maga helyett. Stallone nem hezitált, szinte azonnal rávágta, hogy ha Rambo rebootot kap, ő mindenképpen Ryan Goslingot szeretné a projekt élén látni. Íme az interjúrészlet, amit maga Stallone osztott meg a Twitterjén:

A Cinema Blend ezen felbuzdulva A nagy dobás (The Big Short) premierjén megemlítette Stallone reakcióját Goslingnak, aki a következőket nyilatkozta némi hitetlenkedést követően:
Ez hihetetlen lenne. Ő az egyik kedvenc színészem. A tény, hogy ismeri a nevem nagyon izgalmas. Ő a legjobb. Őszintén megérintett, hogy ezt mondta. Szörnyű ember vagy, ha nem mondtál igazat.
ryangosling_3
Persze a Rambo reboot nem egyhamar valósul meg, hiszen előtte még biztosan jön a Rambo 5, amelyet jelenleg Rambo: Last Blood címen ismerünk és Stallone már írja hozzá a forgatókönyvet.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.