Hirdetés

Ryan Reynolds beszélt az X-Force filmről

|

Hirdetés

Az idei Comic-Con egyik legnagyobb durranása kétségkívül a Deadpool film, és annak bemutatott első előzetese volt, mely ugyan még csak kamerás verzióban tekinthető meg, de valószínűleg így is sokan már rongyosra nézték. Ugyan a film csak februárban érkezik a mozikba, de Ryan Reynolds-nak már több ötlete is van, melyik filmben bukkanna fel szívesen Wade Wilsonként. Egyik ezek közül az X-Force, melyet noha a FOX már bejelentett, de azóta nem sokat hallottunk róla.

 „Nagyon örülnék neki, ha elkészülne az X-Force. Ez a film nagyon vagány lenne. Tudom, hogy Deadpool nem rendelkezik semmiféle vezetői képességekkel, de ezzel nincs baj. Mindig is egy ütőkártya volt. Ezért úgy gondolom, egy olyan valakinek, mint pl. Kábel-nek kéne majd vezetnie az X-Force-ot.” – mondta Reynolds.
Jelenleg nem tudni, hogy mi lesz az X-Force sorsa, ugyanis jövőre a FOX három X-Men filmet is vászonra tűz, míg 2017-re már két képregényfilm premierdátuma is be van jelentve. Először érkezik jövőre Deadpool februárban, majd jön az X-Men: Apocalypse májusban, végül pedig a Channing Tatum főszereplésével készülő Gambit film zárja a sort októberben.  Ezeket követi 2017-ben a Wolverine 3, melyben Hugh Jackman utoljára bújik Logan/Rozsomák szerepébe, és a Fantasztikus Négyes 2 is ebben az évben érkezhet. Bízzunk benne, hogy  még ebben az évtizedben megvalósul az X-Force film, ugyanis nem kevés potenciál van benne, és sok rajongó álma válna valóra. Az X-Force  jelenleg fejlesztési fázisban van. Mit gondoltok, Ti szívesen látnátok egy másik X alakulatot a vásznakon?
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.