Hirdetés

Ryan Reynolds Deadpool-ja is betelefonál a Logan őszinte előzetesébe

|

Deadpool is véleményézte Hugh Jackman utolsó X-Men filmjét.

Hirdetés

Biztosan sokan ismeritek az Honest Trailers vagy magyarosan Őszinte Előzetesek sorozatot, amelyben a készítők humoros módon világítanak rá a filmek kisebb-nagyobb hibáira. Most, hogy a Logan elérhetővé vált digitális formátumban és hamarosan a DVD is megérkezik elkerülhetetlen volt, hogy Hugh Jackman utolsó kalandja ne kapja meg a maga őszinte előzetesét.

Azt azonban a trailert készítő srácok is hamar belátták, hogy a Logan az elmúlt évek egyik legkiválóbb képregényfilmje és nehéz rajta fogást találni, de nem adták fel a furkálódást és egyenesen Deadpool számát tárcsázták segítség reményében.

Ahogyan a videóból kiderül, Reynolds (aki a Deadpool őszinte előzetesben is szerepelt) nem hajlandó rosszat mondani pajtijáról, sőt egyenesen azt állítja, hogy nem lesz jó vége annak, ha Jackman nem kap Oscar-jelölést az alakításáért. Ezután hozzáteszi, hogy szívesen megcsinálná a Logan rendezőjével, James Mangold-dal az "Old Man Deadpool"-t úgy 2038 körül, amiben ő és Kábel 90 percen keresztül egymás űrpelenkáját cserélnék. Mi örömmel megnéznénk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.