Hirdetés

Ryan Reynolds újra farkasszemet nézett a gonosz ikertestvérével

|

Kemény szájkarate megy Ryan és Gordon között.

Hirdetés

Ryan Reynolds végzett a Deadpool 2 sajtókörútjával és úgy tűnik megjött a filmes gázsi, ugyanis a színész felvásárolt egy gin-t gyártó céget, az Aviation Gin-t. Arra persze esély sem volt, hogy normálisan népszerűsítse a kézműves terméket, helyette leült interjúzni gonosz ikertestvérével, Gordon Reynolds-al. Ezek ketten aztán nem kímélik egymást.

Hirdetés

Nem ez az első alkalom, hogy Reynolds saját magát ócsárolja. Az első videó annyira vicces volt, hogy ordított a folytatásért, most pedig elérkezett a tökéletes lehetőség. Nézzétek csak, hátha kedvet kaptok a gin-hez, alatta pedig megtaláljátok a korábbi interjút is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.