Hirdetés

Ryan Reynolds lehet a világ legjobb testőre

|

Hirdetés

A Deadpool után a Hitmans Bodyguard című film lehet Ryan Reynolds következő projektje. A hírek szerint a stábhoz már csatlakozott Elodie Yung, Salma Hayek, Samuel L. Jackson és Gary Oldman. Reynolds a világ legjobb testőrét alakítaná a filmben, akinek az a feladata, hogy egy bérgyilkost (Jackson) megvédjen egy kelet-európai diktátortól (Oldman). A helyzetet pedig csak bonyolítja, hogy a testőr és a bérgyilkos a múltban már több alkalommal konfrontálódtak egymással. A Hitmans Bodyguard forgatókönyvét Tom O’Connor (Tüzes bosszú) írta, míg a rendező Jeff Wadlow (Ha/Ver 2, Sose hátrálj meg) lesz. A forgatás már áprilisban elkezdődhet Londonban, a premier dátumát még nem tették közzé.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.