Hirdetés

Ryan Reynolds lesz Michael Bay új filmjének főszereplője

|

A Netflixen áll össze a páros.

Hirdetés

A Skydance Media bejelentette, hogy következő produkciójukat, a Six Undergroundot a Netflixel közösen készítik és a streaming szolgáltatáson fog debütálni. A filmet Michael Bay (Transformers) rendezi, a főszerepet pedig Ryan Reynolds (Deadpool) kapta meg.

Hirdetés

A forgatókönyvet a Deadpool filmeken is dolgozó Rhett Reese és Paul Wernick hozták össze, stílusa pedig állítólag tökéletesen illeszkedik a grandiózus akciófilmeken edződött Bayhez. Reynoldsnak bőven volt alkalma ilyen kaliberű alkotásokba belekóstolnia a két Deadpool alkalmával, szóval kisujjból hozni tudja a szerepet.

A Six Underground lesz a Skydance Media és a Netflix első nagyobb méretű kollaborációja. A két cég korábban az Emmy-jelölt Grace and Frankie című sorozaton, valamint az Altered Carbon sci-fi szérián dolgozott együtt.

Michael Bay új filmjének forgatása idén nyáron veszi kezdetét és a tervek szerint 2019-ben érkezik a Netflixre.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.