Hirdetés

Ryan Reynolds szerint 2022-ben kezdik a Deadpool 3-at forgatni

|

Vérgőzös-káromkodós szuperhősünk hamarosan visszatér!

Hirdetés

Ryan Reynolds Deadpoolként először az X-Men kezdetek: Farkas-filmben jelent meg, de az említett fiaskó óta már két saját filmet is kapott a hírhedt (anti)hőskarakter. Bár még a hivatalosan bejelentett harmadik részről egyelőre nem sokat tudni, a színész egy interjújában elejtett egyet s mást a készülő projekttel kapcsolatban. 

Hirdetés

Reynolds a Collidernek adott interjújában a következőt nyilatkozta a Deadpool 3-ról, arra a kérdésre válaszolva, hogy mekkora az esélye annak, hogy jövőre nekilátnak a forgatásnak: 

Hogy mekkora a százalékos esélye? Nem tudom. Nehéz pontos számot mondani. Talán 50%? Keményen dolgozunk az előkészületeken, és meg kell hagyni, jól haladunk. Várjunk csak, milyen hónap is van? Augusztus? Ó, hogy jövőre? Végül is, egész nagy esélyt látok rá. 70%-ot mondanék. 

Reynoldsot legközelebb a Free Guyban láthatjuk, ami augusztus 13-án debütál a mozikban. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.