Hirdetés

Ryan Reynolds újra együtt dolgozhat a Deadpool íróival

|

Hirdetés

Akinek már most elege van Ryan Reynolds-ból és a Deadpool-ból, az ne is olvasson tovább. Adok pár másodpercet, hogy tovább álljatok. . . Oké, most magunkra maradtunk Reynolds-rajongók, jöjjön a hír: a Deadpool sztárja - köszönhetően legújabb filmjének hatalmas anyagi és szakmai sikerének - azon színészek táborába lépett, akiket minden létező filmbe bele akarnak tenni. Eddig sem foglalkoztatták alul, de nagy a valószínűsége annak, hogy ez után jócskán megugrik a keresettségi indexe és a kalapomat rá, hogy egy darabig nem fog bukni egy filmje sem a mozipénztáraknál. Hogy mi lesz pontosan a következő projektje, azt nem tudni biztosan, mindenesetre szóba került egy igencsak ígéretes film, amit legszívesebben már most azonnal néznénk. A Védhetetlen című film rendezőjével (Daniel Espinosa) közösen forgatná le a Life címre hallgató science-fiction történetet, mely egy Marson életet felfedezni kívánó csapatról szól és magáról az expedícióról. A film a Deadpool forgatókönyvíróinak (Rhett Reese és Paul Wernick) pennájából származna (nem adaptáció, eredeti ötlet, egy sci-fi esetében ez hatványozottan izgalmas tény) és a Paramount égisze alatt készülne el.

061dc529-532_1458653a
További izgalmas információmorzsa, hogy a hírek szerint a Mission: Impossible - Titkos nemzet című film egyik fénypontja, Rebecca Ferguson is szerepet kapna a filmben. Őszintén, nem is tudom eldönteni személy szerint, hogy a hír melyik részének örülök jobban. Afelett  pedig most hunyjunk szemet, hogy Espinosa eddig nem nagyon tett le olyan nívós dolgozatot, amelynek alapján az évtized sci-fijét várhatnánk tőle, de ebből akár még valami is lehet, nem igaz?
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.