Hirdetés

Ryan Reynolds választása: Deadpool vagy Flash?

|

Ryan Reynolds remekül hozta a poéngyáros bérgyilkos, Wade Wilson azaz Deadpool karakterét az X-Men: Kezdetek - Farkas-ban, de sajnos később kiherélték a karaktert így nem volt maradandó élmény.

Hirdetés

A Wade Wilson-ként teljesített rész azonban mégis szemet szúrt a Warner Bros.-nak és Reynolds-ot bedobva a nagy vízbe felajánlották neki a Zöld Lámpás és Deadpool szerepét is. Mint a CineStar-ra naponta érkező Zöld Lámpás anyagokból tudjuk, Reynolds Hal Jordan-t elvállalta és gőzerővel dolgozik (a forgatókönyvbe és mindenbe besegítve) a Deadpool stábjával, azonban akadt egy kis probléma. Reynolds-ot szeretnék a The Flash főszereplőjének is, ami magával húzna egy későbbi Igazság Ligája filmben feltűnést is. Lényegében tehát a színésznek választania kell: Deadpool lesz a Marvel-nél, vagy Flash a DC-nél. Reynolds ezt a kérdést könnyedén megoldotta, ugyanis a Deadpool-on már egy ideje dolgozik a készítőkkel mindent beleadva míg a Flash film csak körvonalazódik, így egyértelmű, hogy a szíve előbbihez húz. Hogy ezek után mi lesz az Igazság Ligája fénysebes szuperhősének sorsa, majd elválik, de biztosan Reynolds nélkül készül el.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.