Hirdetés

S.T.A.L.K.E.R. – Itt az új rész

|

Hirdetés

A duplikátor gyermekei címmel jelent meg Vlagyimir Vasziljev S.T.A.L.K.E.R.-sorozatának legújabb kötete. A S.T.A.L.K.E.R. nem ismeretlen a videojáték-kedvelők körében, hiszen az azonos című játék világszerte nagy népszerűségnek örvend. A sztori a csernobili atomkatasztrófa kiürített és lezárt területén játszódik, ahol farkastörvények uralkodnak – és ha nem lenne elég baj a maffia térhódítása, mindenhol mutáns szörnyek garázdálkodnak.

stalker
A történet az előző rész, a Halálos zóna eseményei után hat hónappal folytatódik, ahol Iván Szivercev a biológusból lett botcsinálta kettősügynök még mindig a tiltott területet járja. Főnöke meg akarja szerezni a duplikátort, de az Pszichnél maradt, akinek pedig nyoma veszett. Amikor Pszich visszatér, összevissza beszél egy felsőbbrendű lényről, aki a mutánsokat irányítja….
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.