Hirdetés

Sabotage - Trailer és Képek Schwarzi akciójából

|

David Ayer (Az utolsó műszak, Kiképzés) legújabb filmjében Arnold Schwarzenegger akciózik. A Sabotage című közös filmjükhöz érkeztek képek, amely korábban még a Ten névre hallgatott.

Hirdetés

A filmben az egyik DEA (drogelhárító osztag) elrabolja az egyik kartell pénzét. Nem sokkal később az osztag tagjai hullani kezdenek. Egyikőjük sem tudja, hogy ki állhat a gyilkosságok mögött, a kartell bosszúja érte őket utol, vagy az egyik társuk nem akar osztozkodni a pénzen. Schwarzenegger mellett Joe Manganiello, Sam Worthington, Harold Perrineau, Terrence Howard, Max Martini, Josh Holloway, Olivia Williams és Mireille Enos is szerepel a filmben, amely 2014 április 11-én érkezik az amerikai mozikba.

Update: befutott az első előzetes is!

Update #2: Magyar feliratos előzetessel kiegészítve

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.