Hirdetés

Sabrina, a tiniboszorkány a mozikba tart

|

A magyar nézők az 1996-os vígjátéksorozatból ismerhetik a karaktert, ennél azonban jóval korábbra, az 1960-as évekre tehető a boszi feltűnése. Az Archie képregények figurája most mozifilmet kaphat.

Hirdetés

Sabrina, a tiniboszorkány nem csak vígjátéksorozatban szerepelt, de több animációs feldolgozás készült róla (1969, 1979 és 1999), illetve a sorozat eredeti szereplőjével (Melissa Joan Hart) több tévéfilm (Sabrina Rómába megy; Sabrina, a mélytengeri boszorkány; Sabrina a világvégén) is kiszélesítette a hét évados sztorit. A forgatókönyvet Andrew Barrer és Gabriel Ferrari írja, a producerek pedig Don Murphy és Susan Montford (mindketten: Vasököl) lesznek.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.