Hirdetés

Sacha Baron Cohen ezért lépett ki a Freddie Mercury biopicből

|

Hirdetés

Évek óta hallgatjuk már a pletykákat a Freddie Mercury életrajzi filmről, melyben Sacha Baron Cohen alakítaná az énekest. Már arról is volt szó, hogy a stáb nagyjából kezdett körvonalazódni: Peter Morgan írta volna, David Fincher vagy Tom Hooper volt esélyes a rendezői székbe, és Cohen is biztosnak tűnt a főszerepben. Sajnos azonban sosem jutott dűlőre a film alkotócsoportja a zenekarral, ugyanis azok nem mentek volna bele abba, hogy Freddie-t őszintén bemutassák, annyira kitárulkozóan, amennyire a film megkövetelné. Az Agyas és agyatlan sajtókörútján interjúvolták meg erről a brit komikust, ahol ő elmesélte, hogy a banda tagjaival volt némi véleménykülönbségük. Elmondta, hogy nagyjából hogy zajlott az egyik taggal való beszélgetése:

Mondom rendben, ez egy érdekes, vad film lesz. Mire ő elkezdi, hogy "nem, nem, normál film". Én meg "Micsoda? Mi lesz akkor a film második felével?" Ő meg "Hát tudod, majd bemutatjuk, hogy mire vitte a banda". Én azt mondta erre, hogy "Figyelj, senki sem fog beülni egy olyan filmre, ahol a főszereplő meghal AIDS-ben, és aztán békésen folyik tovább a banda története."
A régóta beígért biopic kétséges, hogy valaha is dűlőre fog jutni, Sacha Baron Cohen végleges kilépése pedig csak rontott a helyzeten. De egyes hírek szerint még mindig életben tartják a projektet, ahol Ben Whishaw venné át a főszerepet, a forgatókönyvet pedig átpasszolnák A mindenség elmélete írójának, Anthony McCartennek. Mit gondoltok, mi lesz ennek a végeredménye?
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.