Hirdetés

Sacha Baron Cohen legközelebb James Bondot parodizálja

|

Sacha Baron Cohen megannyi komikus figura eljátszása után a kémek első számú tagját szemelte ki magának, remélhetőleg kő-kövön nem marad és a komédia megüti A diktátor szintjét.

Hirdetés

Aladeen tábornok, Borat, Brüno és Ali G megformálója nem ül a babérjain és A diktátor kellemes bevételi és kritikai fogadtatása után újabb projektbe vág, méghozzá a világ legismertebb titkos ügynökét, James Bondot szeretné kiparodizálni. A film a Paramount Pictures égisze alatt kerül elkészítsére, a forgatókönyvet Cohen és Phil Johnston (Céges buli, Rontó Ralph) közösen körmölik, értelemszerűen a színész az egyik főszerepet magára írja. A sztori szerint egy Bond-szerű kémnek együtt kell dolgoznai rég nem látott "idióta, futball huligán kinézetű" testvérével. A forgatókönyv alapján Cohen a dilis tesót keltheti életre a vásznon, de az is lehet, hogy mindkettő karaktert ő alakítja, ez még képlékeny.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.