Hirdetés

Sacha Baron Cohen, mint Freddie Mercury

|

Állítólag tavaly már pedzegették a különböző orgánumok, hogy esélye lehet az általunk tegnap bejelentett Queen mozinak, de a szereplőkről nem sokat lehetett tudni, kivéve Freddie-t.

Hirdetés

A forrásban fekete-fehéren áll, hogy Peter Morgen forgatókönyvíró szerint Sacha Baron Cohen (Ali G Indahouse, Taplógáz, Borat, Brüno) írt alá Freddie Mercury karakterére. A casting további lépéseiről nincsenek elképzeléseink, de 2012-őt emlegetnek premierdátumként. A brit énekes és zenész egyébként 1991. november 24-én hajtotta örök álomra a fejét., ő volt a Queen együttes stílusának legfőbb meghatározója és a befutott dalok nagyrészét is ő szerezte.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.