Hirdetés

Saját filmet kap a Fekete Párduc?

|

Black Panther, azaz a Fekete Párduc is megkaphatja a saját eredettörténetét, és ha minden jól megy, esélyt kaphat a Bosszúállók folytatásának egyik kiadó helyére.

Hirdetés

A Fekete Párduc tervezetről 2011 elején adtunk számot, akkor arról volt szó, hogy a Marvel felbérelte a Pandemice-t is jegyző Mark Bailey-t, hogy körmölje le a forgatókönyvet. A Fekete Párducot még 1966 júliusában alkotta meg Stan Lee, eredeti nevén TChalla látta meg a napvilágot, később a Bosszú Angyalai szervezet oszlopos tagja. Nincs semmilyen szuperképessége, de hatalmas fizikai ereje van, nagy tűrő- és állóképessége, rendkívül gyors, érzékszervei a végletekig kiélesedtek, lát a sötétben is és képes túlszárnyalni teljesítőképességének legmagasabb határát is. A szerepre akkor Djimon Hounsou (Constantine), Chiwetel Ejiofor (Serenity) és Adewale Akinnuoye-Agbaje (A Bourne-rejtély) volt esélyes, de azóta semmit sem hallottunk a tervezet felől. Most azonban az a hír járja, hogy valóban el fog készülni a Fekete Párduc-film, méghozzá állítólag a titokzatos 2014-es Marvel-projektről van szó. A karakterre egyébként rengeteg jel utalt a korábbi Marvel-filmekben is, gondoljuk csak a Vasember 2 végén látható térképre Wakanda bekarikázásával, mélázzunk el azon, hogy Amerika kapitány Vibránium-pajzsa Wakandából származik, illetve, hogy a képregényekben Fekete Párduc is tagja volt a Bosszúállóknak....

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.