Hirdetés

Saját sorozatért kiált a kisképernyős Deathstroke színésze

|

Manu Bennett arra ösztökéli a rajongókat, hogy aláírásokkal győzzék meg a Warner Brost és az Arrow producereit, hogy a közönségkedvenc félszemű rosszfiú saját sorozatot kapjon.

Hirdetés

A Zöld Íjász ötödik évadja sok kellemes meglepetést tartogatott, ellentétben a Flash harmadik szezonjával, ám talán Deathstroke visszatérése volt az a pillanat, amikor minden egyes sorozatnéző a levegőbe emelte az öklét, és felkiáltott, hogy "IGEN!". Manu Bennettet az évadzáróra sikerült visszacsábítani a sorozat berkeibe a félszemű rosszfiúként, Deathstroke-ként, és kisegítette Oliver Queent és társait Prometheus legyőzésében.

Hirdetés

A színész valószínűleg figyelemmel követte a Deathstroke "feltámasztását" körülvevő hype-ot, és máris csatába szólította a rajongókat, hogy indítsanak petíciót egy új spinoffért, ami Deathstroke kalandjait mesélné el. Bennett a Twitteren kürtölte világgá haditervét, és ami a legérdekesebb az egészben, hogy a Netflixet is behashtagelte a twitje végére, ami újabb zseniális húzás a színész részéről.

Az már tagadhatatlan, hogy a korhatáros képregényfilmekre és sorozatokra megérett a nézőközönség, ezt a Logan, a Deadpool vagy a Netflixes Marvel-adaptációk is jól bizonyítják. Deathstroke karakterét sajnos a CW korlátai között nem tudnák úgy kibontakoztatni, amit megérdemelne, ám a Netflixen nem kötnék a készítőket és a színészeket a családbarát formaiságok.

Sajnos amilyen jól hangzik elsőre, a realitás talajáról nézve több kérdés is felmerül a megvalósítást illetően. Mark Guggenheim és Greg Berlanti, a CW DC-s képregényuniverzumának teremtői és executive producerei egyáltalán belemennének-e ebbe, és van-e befolyásuk arra, hogy végül a Netflixszel kiegyezzenek? Illetve Bennett mennyire tudná felszabadítani magát, hiszen az MTV-n futó Shannara - A jövő krónikája című sorozatban is a főszereplők között találja magát.

Mindenesetre a remény hal meg utoljára, szól a mondás. Ti hol és milyen formában tudnátok elképzelni Deathstroke különálló sorozatát?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.