Hirdetés

Saját sorozatot kap A nagy pénzrablás legnépszerűbb karaktere

|

A fősorozat befejezése előtti napokban hivatalos megerősítést kapott a régi híresztelés.

Hirdetés

Még szeptember 3-án jelentkezett a La Casa de Papel, azaz A nagy pénzrablás az utolsó évad első felével, azonban már a tényleges lezárásra sem kell sokat várni, hiszen a hátralévő öt epizód december 3-án debütál a Netflix kínálatában. A streamingszolgáltató egyik legfelkapottabb sorozatát milliók követik figyelemmel évről évre, számos országban vezetve a nézettségi listákat, éppen ezért nem kifejezetten meglepő, hogy spinoffot is kap a produkció.

Hirdetés

Az új sorozat nemes egyszerűséggel a Berlin címet kapta, amiből könnyűszerrel kikövetkeztethető, hogy A nagy pénzrablás egyik legnépszerűbb, ugyanakkor cselekedetei miatt egyben legvitatottabb karakterét fogja középpontba helyezni. A hírt maga a Berlint megformáló Pedro Alonso jelentette be egy madridi eseményen, majd ezt követően a Netflix is nyilvánosságra hozta a hírt közösségi média felületein.

Magáról a spinoff sorozatról egyelőre semmilyen konkrétumot nem fedtek fel, annyi viszont kiderült, hogy valamikor 2023-ban válik elérhetővé. Tekintve, hogy Berlin a fősorozatban már az első évad óta halott, későbbi szerepléseihez hasonlóan a spinoff is valamikor a múltban fog játszódni, valószínűleg a karakter korai rablásait bemutatva. Nem kizárt, hogy így akár a Professzor (Álvaro Morte) is tiszteletét tegye a régi szereplőgárdából.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.