Hirdetés

Sajtóközlemény: A Pro Video és az Alkonyat

|

Egyik kedves és nagyrabecsült partnerünk, a Pro Video boldogan jelentette be minap, hogy megszerezte az Alkonyat - Hajnalhasadás I. részének magyarországi forgalmazási jogait.

Hirdetés

A Pro Video Film & Distribution örömmel jelenti be, hogy forgalmazási szerződést kötött a The Twilight Saga befejezésének, az Alkonyat - Hajnalhasadás I. részének magyarországi mozi és DVD (valamint Blu-ray) forgalmazására. A nagy várakozás övezte Alkonyat-sorozat következő részét az Oscar-díjas Bill Condon rendezte. A romantikus modern vámpírtörténet befejezésének első része idén novemberben kerül a hazai mozikba. A rendező Bill Condon, a szereplők pedig Robert Pattinson, Kristen Stewart, Michale Sheen, Dakota Fanning, Taylor Lautner, Anna Kendrick, Ashley Greene, Jamie Campbell Bower, Maggie Grace, Jackson Rathbone, Nikki Reed, Lee Pace, Lellan Lutz, Peter Facinelli és Billy Burke.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.