Hirdetés

Salinger - Előzetes és poszter

|

Megérkezett Shane Salerno dokumentumfilmjének, a Salingernek az első előzetese és a posztere is.

Hirdetés

A film Jerome David Salinger amerikai prózaíró relytéjes életéről szól. Az író legismertebb munkája a Zabhegyező (The Catcher in the Rye), de más munkái is közkedveltek voltak az 50-es években, ám relytéjes módon az 1960-as évektől nem publikált több művet, ráadásul a külvilágtól is elvonult. A dokumentumfilm célja, hogy felfedjék az igazságot Salinger gyermekkora, munkássága, házasságai, privát világa és titkai mögött, mindezt rengeteg interjún keresztül egykori munkatársaival és barátaival. A Salingerben olyan színészek is beszélnek az íróról, mint Edward NortonJohn CusackPhilip Seymour HoffmanDanny DeVitoMartin Sheen és Robert Towne. A thrillerbe illő előzetest és a poszter megnézheted, ha tovább kattintasz.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.