Hirdetés

Salt ügynök 2 - Elkészül a folytatás!

|

A Sony Pictures hivatalos bejelentésének értelmében visszatér Angelina Jolie a Salt ügynök második részével - legalábbis ezt állítja a Deadline.

Hirdetés

A Salt ügynök bár nem volt rosszul fércelt iparosmunka, a tipikus egyszer nézős kategóriába tartozott a nem túl erős tavaly nyári felhozatalban. Ennek ellenére (vagy talán éppen ezért?) a pénztáraknál nem szerepelt rosszul, így a Sony Pictures berendelte a folytatást is, Angelina Jolie-val az élen. Nem csak ő tér vissza a Salt ügynök 2-ben, hanem a forgatókönyvíró Kurt Wimmer is, akit volt oly szíves és felbérelt a stúdió a második szkript megírására is. Korábban megtudhattuk, hogy Phillip Noyce elhatárolódott a folytatás rendezésének ötletétől, így jelenleg is keresik tehetséges utódját.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.