Hirdetés

Sam Esmail beszélt a Mr. Robot 2. évadáról

|

Hirdetés

Sorozatok terén a tavalyi év egyik nagy durranása a Mr. Robot volt, mely szinte a semmiből jött, de egyedi stílusával, érdekes történetével és a nagyszerű színészi alakításaival rögtön elnyerte a közönség szeretetét, melyet a kritika is elismert, emellett pedig 2 Golden Globe díjat is bezsebelt az első évad. Nem volt hát kérdés, hogy érkezik a folytatás, amit pár hete el is kezdtek forgatni, melynek minden részét a készítő Sam Esmail fog rendezni. Erről ejtett pár szót a rendező nemrég, aki elárulta, hogy a 2. szezon a személyiségi jogokkal, az illegális adatfelhasználással és az adattitkosításokkal is foglalkozni fog.

Sokat fogunk beszélni a titkosításokról és a magánéletről, a személyiségi jogokról. Ezek nem olyan dolgok, amiknek minden kis nüanszát értik az emberek, de nagyon érdekesnek fog hatni, remek beszélgetések alakulhatnak majd ki róla, mert keményen felveti a magánélethez való jog kérdését, kérdéseit. Elliot bűncselekményt követett el az első évadban, melynek következményeit látni fogjuk a folytatásban, ami elvezet majd minket oda, miről is fog szólni a második évad. És ezért kerül bevezetésre a rendészet is (amit szándékosan nem láthattunk az első szezonban), amivel egy teljesen új dimenziót nyitunk meg. De a második etap főként Elliot és Mr. Robot kapcsolatáról szól majd - belső harcukról, és hogy miként fognak megbékélni egymással, és összhangba kerülni.
A Mr. Robot 2. etapja vélhetőleg valamikor idén kerül bemutatásra.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.