Hirdetés

Samuel L. Jackson szerint Mace Windu életben van

|

Sokan úgy gondolják, hogy Mace Windu meghalt a Sith-ek bosszújában, ám Samuel L. Jackson nem tartozik ebbe a táborba. A színész egy kérdezz-felelek során osztotta meg teóriáját karakterét illetően.

Hirdetés

Legutoljára a 2000-es évek elején élhettünk ilyen lázban, amikor George Lucas jóvoltából megtudhattuk az eredeti Csillagok háborúja filmek előzményét egy újabb trilógiában. Most, ez a láz több, mint 1 évtizeddel később újra fellángolt, hiszen tavaly decemberben újra elkalandozhattunk a csillagok közé a Star Wars VII. epizódjával és egy újabb fejezet nyílt meg a jól ismert univerzumban. Hihetetlen széles és részletes világ a Csillagok háborúja, rengeteg szereplő tűnt fel és tűnt el az események forgatagában, ám sosem volt lehetetlen tényező a visszatérés.

Hirdetés

Ebből a gondolatkörből kiindulva születhetett meg a kérdés egy rajongó fejében, aki kíváncsi volt, hogy végül is ki találta ki a karakter végzetét. Mint tudjuk, Mace Windu a leleplezett Darth Sidious elleni összecsapásban egy ablakon zuhant ki. A rajongó kérdésére egy Twitteres kérdezz-felelek során meglepően érdekes választ kapott a karaktert alakító Samuel L. Jackson-tól.

A 67 éves színész szerint Mace Windu nagy eséllyel túlélte azt a végzetesnek tűnő összecsapást.

Ahogyan minden fontos döntés a Star Wars filmekben, Mace Windu megölése is George Lucas fejéből pattant ki. Azt mondta nekem, hogy minden más fontos karakter halála az előző epizódokban ehhez a ponthoz vezetett, és azt is mondta, hogy az én karakterem megölése az egyik legfontosabb esemény a III. epizódban. Én pedig csak azt kérdeztem, hogy: Nem lehetne, hogy csak megsérülnék inkább vagy bármi más? Én úgy gondolom, hogy nem haltam meg. A Jedik hihetetlen magasságokból le tudnak zuhanni és nem halnak bele.

Ezzel nem tévedett igazán nagyot Mr. Jackson. Nem csak az előzmény-trilógiában, de az eredeti trilógiában is nagy magasságokból tudtak zuhanni a jedik, bármiféle egészségkárosodás nélkül. Jackson a Disney-vel sosem beszélt erről, de elmondása szerint Lucas-szal korábban felvette a kapcsolatot és beszéltek a karakter sorsáról.

George-nak ugyan már semmi köze a dolgokhoz, de azt mondta: "Rendben van, hihető, hogy életben legyél."

Jackson korábban már kifejezte, hogy mennyire szeretné újra magára ölteni a Jedi köpenyt. A jelenlegi Disney-vel fennálló kapcsolatának köszönhetően nem egészen lehetetlen a helyzet. Ti szeretnétek viszont látni Samuel L. Jacksont a Star Wars univerzumban?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.