Hirdetés

Sam Mendes még nem hivatalosan az új Bond film rendezője

|

Múlt hónapban felmerült, hogy Sam Mendes mégis csak visszatér a Skyfall után és az is lehet, hogy nem csak a 24., de a 25. Bond filmet is elvállalja.

Hirdetés

Most azonban a Charlie és a Csokigyár színházi darabjának bemutatóján a rendező elárulta, hogy nincs még véglegesítve semmi. "Hogy válaszoljak a kérdésedre amit fel akarsz tenni, a válaszom az, hogy még nem tudom. Tárgyalok a B betűssel, de nem hozok addig döntést amíg fut a darab. Sokáig tartott mire ide eljutottunk és elvette minden figyelmemet."

Minden esetre az legalább bíztató, hogy a Skyfall rendezője továbbra is tárgyal újabb Bond filmekről, és a döntésére talán nem is kell már sokat várnunk hiszen a színházi darabja már elkezdődött. Az új részről az már bizonyos, hogy Daniel Craig visszatér a 007-es ügynök szerepébe, valamint Ralph Fiennes alakítja az új M-et. Naomie Harris ismét Eve Moneypennyként lesz jelen és Ben Whishawot pedig Q szerepében láthatjuk. A forgatókönyvet John Logan írja és a Sony stúdió nagyon szeretné már 2014-ben a mozikban látni a filmet.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.