Hirdetés

Sam Mendes nem rendez több Bondot

|

Hirdetés

Sam Mendes számára a 007 Spectre: A Fantom visszatér  után ennyi volt a kaland - köszöni szépen, ő nem kér tovább abból, hogy a jövőben a 007-es ügynök akcióit dirigálja. Tudjuk, beszélt már ilyet a Skyfall után is, de valószínűnek tűnik, hogy ez most komolyabb, hiszen elvitte Bondot egy olyan pontra, amit ő a maga részéről befejezettnek nyilvánít, más részről pedig megnyitotta az utat más rendezők más elképzeléseinek számára. Egy vele készült interjúban a nőcsábász, konstans világmegmentő titkos ügynök karakterét Doctor Who-hoz hasonlította azon vonatkozásban, hogy mindkettőt akárhányszor újra lehet alkotni és újraindítani, elbír a figura több színészt, több látásmódot, több stílust is. Mendesnek ebben teljesen igaza van, hiszen évtizedek során több színészt és több stílt is látott már a 007-es, így időről-időre nem árt egy kis renoválás.

Szerződtetsz egy új színészt, találsz egy új rendezőt és csinálsz valami totálisan újat. Így kapásból 3-4 ötletet tudnék mondani, hogy merre mehetne tovább a sorozat. Mind nagy és merész. Számomra a legnagyobb ellenség az ismétlés és lustaság, és a legnagyobb veszély, hogy ne tekintsük kihívásnak a már meglévő formátumot.
Mendes arról is beszélt, hogy a Skyfallt miként volt képtelen a saját sorozatának lezárásának tekinteni, mert úgy érezte, hogy még tart valahová Bond kalandja. Ezúttal azonban úgy érzi, hogy végzett a feladatával és átadhatja másnak azt a bizonyos stafétabotot. Így, hogy Craig is besokallt és Mendes is bemondta az unalmast, Ti kit látnátok szívesen a rendezői székben és Bond szerepében?
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.