Hirdetés

Sam Mendes visszatér a James Bond filmekhez?

|

Akár egy kisebb komédiát is meglehetne rendezni azokból a szituációkból, mikor teljesen mást mond egy kiadó, illetve az a személy, akiről szó van. Most Sam Mendes és James Bond van újra terítéken.

Hirdetés

A hónap elején még Sam Mendes rendező azt találta nyilatkozni, hogy a Skyfall után leteszi a lantot és nem ő dirigálja le a soron következő James Bond részt. Egy vadonatúj interjúban azonban már arról beszéltek Barbara Broccoli és Michael G. Wilson producerek, hogy teljesen biztosak Mendes visszatérésében. Szerintük nem biztos, hogy a következő fejezet rendezői székébe, de a jövőben mindenképpen visszahozzák, most ezen dolgoznak gőzerővel. Egyáltalán nem meglepő, hogy sürgetik Mendes újbóli rendezését, mivel a Skyfall az eddigi legnagyobb bevételt hozó James Bond film lett, amely átlépte az 1 milliárd dolláros álomhatárt. Később maga az érintett is felszólalt és kiderült, hogy a soron következő rész kihagyását valóban komolyan gondolta, de megfogalmazása szerint "nyitva hagyta az ajtót", ami elegendő biztosíték lehet a széria szerelmeseinek. Daniel Craig pedig addig is hozza a szokásos formáját...

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.