Hirdetés

Sam Neill is csatlakozott a Thor: Ragnarok stábjához

|

A legendás színész is most már a részét képezi a Thor: Ragnarok amúgy is elég impozáns stábjának.

Hirdetés

Már javában forog a Thor harmadik része, a Ragnarok, amelyben olyan nagy ágyúk szerepelnek Mint Chris Hemsworth, Tom Hiddleston, Karl Urban, Cate Blanchett, Anthony Hopkins, Mark Ruffalo, Idris Elba vagy Jeff Goldblum. Taika Waititi (Hétköznapi vámpírok) szuperhősmozijához most egy újabb legenda csatlakozott Sam Neill személyében.

Hirdetés

Neill egy aprócska szerepben fog feltűnni, de hogy kit fog alakítani, azt az ír színészlegenda nem volt hajlandó elárulni.

Nem igazán szabad beszélnem erről és nem is mondhatom el, hogy micsoda is. Pár napot forgattam... A Marvel titkos ügynökei - akik aztán tényleg halálosak - valószínűleg eljönnének és elragadnának a gyerekeimmel együtt.

Neill szereplése több szempontból is különleges: egyrészt nem nagyon szokott nagy költségvetésű stúdiófilmekben szerepet vállalni (legalábbis nem olyan gyakran, mint ahogy azt tehetné), viszont ez lesz a rendező Waititivel a második közös filmje a Vademberek hajszája (Hunt For The Wilderpeople) után - amelynek a promócióján a fenti nyilatkozatát is tette - ahogy Jeff Goldblummal is a legendás Jurassic Parkot követően. A Thor: Ragnarok jövő novemberben debütál a mozikban és ha addig ki nem derül, mehet a tippmix, hogy kit is fog alakítani Neill. Szerintetek?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.