Hirdetés

Sam Raimi szívesen rendezne még a Marvelnek

|

Hirdetés

2000-ben Bryan Singer jóvoltából egy új korszak nyílt a szuperhősfilmek, azon belül is a Marvel számára, de mégis Sam Raimi 2002-es Pókembere hozta el az igazi piaci sikert a stúdiónak. A keze alatt csak 3 film született ehhez a franchise-hoz, ugyanis a harmadik rész annyira sok kívánnivalót hagyott maga után, hogy nem csak a Pókember rendezői székéből távozott, de a szuperhősök világát is otthagyta. Ennek ellenére a minap úgy nyilatkozott, hogy ha a stúdió felkérné őt, szívesen rendezne még filmeket a Marvel Cinematic Universe-nek. Az Ash vs. Evil Dead promóciója közben nyilatkozta ezt a The Week munkatársainak:

Szerintem a Marvel most kiteljesedett. Valószínűleg nincs már rám szükségük. De ha mégis így lenne, szívesen rendeznék nekik. Jó érzés, ha szükség van rád.
Raimi 2002-2007-ig tartotta kezében a Pókember franchise-ot, ami 2012 és 2014 között egy új elgondolást kapott, a A csodálatos Pókembert, ahol Tobey Maguire-t Andrew Garfield váltotta. De mint azt tudjuk, egy harmadik verziót is kapunk Peter Parker személyéből, akit Tom Holland fog alakítani, és őt direkt a nagy MCU számára szánják. Nem valószínű, hogy a teljesen más stílusban dolgozó Raimi-t visszacsalják folytatni a franchise-ot, de sosem lehet tudni, hogy a stúdió feje, Kevin Feige mikor gondolja meg magát. Ti szívesen néznétek még Pókember filmeket, vagy esetleg egyéb Marvel műveket Raimitől?
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.