Hirdetés

Sam Rockwell nácinak áll Taika Waititi új filmjében

|

Egyre ígéretesebben alakul a Jojo Rabbit, amihez Scarlett Johansson után most Sam Rockwell is csatlakozott.

Hirdetés

A friss Oscar-díjas Sam Rockwell (Három óriásplakát Ebbing határában) újra együtt játszhat Scarlett Johansson-nal a Vasember 2 után. Ráadásul nem is akármiben, hanem a Thor: Ragnarököt jegyző Taika Waititi legújabb agymenésében a Jojo Rabbitban, ami egy olyan kisfiúról fog szólni, aki tagja Hitler fiatalokat nevelő táborának.

Hirdetés

A címszereplő Jojo képzeletbeli barátját, Adolph Hitlert maga Waititi fogja alakítani, míg Johansson a fiú édesanyja lesz. A most csatlakozó Sam Rockwell azt a náci kapitányt játsza majd, aki a fiatal generáció nevelésére szentelt tábort vezeti. Az írás, rendezés és szereplés mellett Taika Waititi producere is lesz a filmnek, Carthew Neal és Chelsea Winstanley társaságában. A forgatás még idén tavasszal kezdetét veszi.

Nektek bejön a rendező stílusa? Várjátok az új filmjét?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.