Hirdetés

Sam Rockwell visszatér Justin Hammerként?

|

Sam remekül alakította Hammert a Vasember 2-ben és bár mostanában nem volt róla szó, egy interjúban elmondta, hogy érdekelné újra a szerep.

Hirdetés

Sam Rockwell nagy király volt a Vasember 2-ben, sokak szerint az agyonhypeolt Mickey Rourkenál is jobbat alakított. Van olyan, aki ne szeretné őt újra látni? Mivel nem halt meg a karaktere a Vasember 2-ben, így a remény sem halt meg a visszatérésével kapcsolatban. Sam egy interjúban elmondta: Reménykedik, hogy valamelyik Bosszúállókban visszatér, de az is lehet, hogy a S.H.I.E.L.D. sorozat lesz "az út a visszatéréshez", Így Pepperön bosszút tudna állni, hogy letartóztatta. (Mielőtt kérdeznétek, nem tudni, hogy Gwyneth Paltrow benne lesz-e a sorozatban.) Szerintem kihasználatlan a karaktere, így szeretném őt viszont látni. Ti hogy vagytok vele?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.