Hirdetés

Sam Smith énekli a Spectre betétdalát (Frissítve)

|

Hirdetés

Egyre inkább közeleg a a 24. Bond-kaland, a Spectre - A Fantom visszatér premierje, de csodával határos módon eddig még nem derült ki, hogy ki énekli az aktuális betétdalt, ami már évtizedek óta a sorozat védjegyének számít. A Skyfallal Adele igencsak magasra tette a mércét, hiszen a sorozat 50 éve alatt ez volt az első Bond-betétdal, ami Oscar-díjat kapott. Most azonban stílusosan a twitteren napvilágot látott egy a terrorszervezet logóját magán viselő gyűrű képében, hogy a Spectre főcíme alatt nem más, mint Sam Smith hangját hallhatjuk majd.

Ugyan korábban voltak róla pletykák, hogy Ellie Goulding vagy a Radiohead áll az aktuális nóta mögött, Sam Mendes rendező úgy fest megint egy klasszikusabb hangzásban gondolkodott (amivel A Quantum csendjéhez összehozott duett után a rajongók talán nem is nagyon bánnak), hiszen Smith karrierje kb. a Skyfall bemutatásával egy időben kapott annak idején szárnyra és azóta már számos Grammy-díjat is a magáénak tudhat, mindemellett olyan előadókkal dolgozott együtt, mint Avicii vagy Adam Lambert. Ráadásul olyannyira titokban készült a Sony és az MGM boszorkánykonyhájában (ami előbbire nézve a tavalyi hackelések fényében különösen megsüvegelendő), hogy holnap már napvilágot is lát a nóta. De persze, hogy Daniel Craig talán utolsó Bond-filmje alatt mennyire fog működni (a Skyfall után ismét Thomas Newman aláfestésével), arra még szűk két hónapot várnunk kell. Frissítés: Íme az új betétdal, a korábbiakkal ellentétben lágyabb, romantikusabb, ugyanakkor a James Bond-os elemeket nem mellőzve, amit Tom Jones óta nem énekelt angol férfi. Frissítés #2: már van klip is néhány új képkockával a filmből. https://www.youtube.com/watch?v=8jzDnsjYv9A   https://play.spotify.com/album/0iOC24pLNQ6BsEU74GuhNe
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.