Hirdetés

Sam Taylor-Johnson rendezi A szürke ötven árnyalatát

|

Tavaly megkezdődtek a munkálatok E.L. James könyvének A szürke ötven árnyalatának a megfilmesítésre. Úgy tűnik a rendező már meg is van Sam Taylor-Johnson személyében.

Hirdetés

A nők nagy kedvence a férfiak pedig szidják az alapot adó erotikus könyv trilógiát, melyben egy főiskolát befejező lány Anastasia Steele és egy fiatal üzletember, Christian Grey kapcsolatát ismerhetjük meg. A pletykák után, miszerint Gus Van Sant és Joe Wright szívesen vállalta volna a rendezést, meglepetésként jött a hír, hogy a John Lennon - A fiatal évek rendezője Sam Taylor-Johnson került a film élére. A forgatókönyvet Kelly Marcel írja. A szereposztásról még nem tudni sokat, terjengett egy pletyka miszerint a férfi főszerepet Aaron Taylor-Johnson (Ha/Ver), Sam férje kaphatná ám ez mostmár nem túl valószínű. A női főszerepre viszont nagy esélyesnek tűnik Felicity Jones (Like Crazy), akinek egyébként A csodálatos Pókember 2-ben is van egy titokzatos szerepe, mely egyes találgatsok szerint Feketemacska.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.